IMD Control

Inovacije u upravljanju procesima  
gallery/logo imd control white

O NAMA 


Kompanija IMD Control je nova kompanija osnovana od strane iskusnih profesionalaca. Delovanje IMD Control se trenutno razvija u tri osnovna pravca: Prodaja opreme, Usluge, Trening i edukacija.

Prodaja opreme


IMD Control je u prilici da vam ponudi uređaje različitih proizvođača. U ponudi imamo PLC i HMI uređaje, frekventne regulatore, step i servo motore, industrijska napajanja, različita vrste senzora i transmitera, kao i drugu opremu iz oblasti industrijske automatike. Takođe u ponudi imamo i softver za PLC uređaje, kao i HMI i SCADA softver. 

USLUGE


- Projektovanje

- Inženjering

- Šemiranje ormana

- PLC programiranje

- HMI & SCADA

- Održavanje

- Dijagnostika

- Konsalting


IMD Control na vaš poziv obavlja dijagnostiku stanja mašina i procesa, pa na osnovu toga vrši otklanjanje uočenih kvarova ili daje predlog za dalje postupanje kako bi se problem rešio. Osim ponude koja obuhvata paletu različitih usluga u oblasti upravljanja procesima, IMD Control je orjentisana i ka uvođenju novih tehnologija ne samo u proces automatizacije i monitoringa, već i u proces optimizacije i analize procesa, a sve sa ciljem da upravljanje procesom bude lakše i efikasnije.

Ukoliko razmišljate kako da unapredite vaš proces pozovite nas i zajedno ćemo u razgovoru razmotriti i sagledati sve probleme, ideje za unapređenje i moguća rešenja. Konsalting koji dajemo pri ovakvim susretima je BESPLATAN!

Trening & KURSEVI


Još jedna od delatnosti kojom se bavimo je održavanje treninga i kurseva kako u našim prostorijama, tako i u vašem proizvodnom pogonu.Najaktuelniji su kursevi PLC programiranja i održavanja.gallery/imd banner2